Vogelvrienden Hoorn en Omstreken


Vereniging Lidmaatschap Ringen Bonden Contact Help Sitemap


Tentoonstelling

nationale wedstrijd

uitslagen
Mooiste vogels per soort
Medailleklassement enkelen
Medailleklassement stellen
Medailleklassement stammen
Generaal Klassement per inzender
Prijswinnaars
Catalogus

Welkom op onze homepage

Middels onze website laten wij U kennis maken met de Vogelvrienden Hoorn en Omstreken. Wij hopen U zo volledig mogelijk te informeren over het reilen en zeilen van onze vereniging. Voor het houden en kweken van vogels staan een aantal links vermeld op de site. 

Met het aanbreken van het mooie weer is het een mooie gelegenheid om met de kinderen en kleinkinderen eens bij de stadsvoliere te gaan kijken. Ee aantal vrijwilligers onder leiding van Jouke zijn er regelmatig bezig om de boel netjes en het vogelbestand op peil te houden. Een schouderklopje hiervoor is wel verdiend. Laat eens blijken van uw interesse.

Zoals bekend heeft er een kleine wisseling van bestuursleden plaatsgevonden. Rinus van der Aa is teruggetreden en Sonja Rolloos en Getjan Smit zijn toegetreden tot het bestuur. Enige taken zijn hierdoor bij een ander bestuurslid terecht gekomen.

Let Op

Sonja Rolloos is de nieuwe ringencommissaris voor het bestellen van ringen bij de NBVV.
ANVvV-leden kunnen dit jaar voor de laatste keer nog ringen bestellen bij de ANBvV en hiervoor kunt u nog terecht bij Vincent Molenkamp.

In het bovenmenu onder ringen en in de colofoon vindt u nadere uitleg hierover.

Ons trouwe lid de heer W. Knaap heeft een lintje ontvangen van de Koning tijdens de jaarlijkse lintesregen. Van harte gefeliciteerd.

Tuincentrum Groenrijk Zuidoost-Beemster heeft op2 april 2016 met onze verenging een vogelshow georganiseerd, waarbij de bezoekers van het tuincentrum onze vogels konden bewonderen.

Voor een kleine foto impressie klik op plaatje van Groenrijk.

groenrijk

Door de geringe belangstelling van kopers en leden wordt er voorlopig geen vogelmarkt meer gehouden. 

Weet u het wijkcentrum niet te vinden dan kunt U HIEROP klikken voor een kaart. Voor parkeren kunt u als adres in de routeplanner intikken Grachtje Over, dit is de parkeerruimte aan de achterzijde van het wijkcentrum.