V

Vogelvrienden Hoorn en Omstreken


Vereniging Lidmaatschap Ringen Bonden Contact Help Sitemap


Tentoonstelling

nationale wedstrijd

uitslagen
Mooiste vogels per soort
Medailleklassement enkelen
Medailleklassement stellen
Medailleklassement stammen
Generaal Klassement per inzender
Prijswinnaars
Catalogus

Welkom op onze homepage

Middels onze website laten wij U kennis maken met de Vogelvrienden Hoorn en Omstreken. Wij hopen U zo volledig mogelijk te informeren over het reilen en zeilen van onze vereniging. Voor het houden en kweken van vogels staan een aantal links vermeld op de site.

Zoals bekend heeft er een kleine wisseling van bestuursleden plaatsgevonden. Rinus van der Aa is teruggetreden en Sonja Rolloos en Gertjan Smit zijn toegetreden tot het bestuur. Enige taken zijn hierdoor bij een ander bestuurslid terecht gekomen.

Let Op

Sonja Rolloos is de nieuwe ringencommissaris voor het bestellen van ringen bij de NBVV. Zie hiervoor het laatste clubblad.
ANBvV-leden kunnen dit jaar voor de laatste keer nog ringen bestellen bij de ANBvV en hiervoor kunt u nog terecht bij Vincent Molenkamp.

In het bovenmenu onder ringen en in de colofoon vindt u nadere uitleg hierover.

De tweede clubavond komt er al weer aan. Keurmeester de Boer zal aanstaande donderdag een lezing over exoten geven.

We organiseren dit jaar weer een nationale tentoonstelling in het wijkcentrum van de Huesmolen te Hoorn.


vogeltentoonstelling2016


Door hieronder op het Tentoonstellingsreglement 2016 of het Inschrijfformulier Tentoonstelling 2016 te klikken kunt u dit downloaden van deze website.
Het inschrijfformulier kunt u eventueel gelijk invullen. Hierna kunt u het per e-mail of post opsturen naar Sonja Rolloos. U kunt het natuurlijk ook afgeven aan een medewerker van de vereniging.

 Tentoonstellingsreglement 2016  Inschrijfformulier Tentoonstelling  2016

Weet u het centrum niet te vinden dan kunt U HIEROP klikken voor een kaart.

Het brengen en halen van vogels kan het beste gebeuren via de aparte ingang aan de achterkant van het wijkcentrum. Deze straat heet Grachtje Over en er is daar voldoende parkeergelegenheid.