Webring Reestdal

www.webringreestdal.nl heet u welkom. Een nieuw adres met meer ruimte en vrijheid om de geschiedenis en genealogische gegevens van het Reestdal te publiceren. Eindelijk ruimte om (oude) foto's en ansichtkaarten te plaatsen, en misschien een film van een vliegtocht die wij hebben gehouden boven het Reestdal.

www.webringreestdal.nl staat voor:
  1. Het bijeenbrengen van alle informatie van dit mooie gebied in het Reestdal, zonder commerciŽle doeleinden, zonder reclame.
  2. Iedereen kan meedoen. Mede dankzij bijdragen van andere onderzoekers hebben wij een leuke site met veel informatie kunnen ontwerpen. Dit blijkt niet alleen uit de bezoekersaantallen, maar ook uit de vele dankbetuigingen die wij mochten ontvangen. Dus als U informatie heeft die interessant is voor onze lezers, dan zullen wij die informatie publiceren, en voor een breder publiek toegankelijk maken.
  3. Op de Webring staan de pagina's van de Historische Vereniging De Wijk & Koekange. Ook in 2006 zullen wij de artikelen uit het 'Olde Karspel', het verenigingsblad van de vereniging, blijven publiceren, en bovendien uitbreiden. Uit oudere nummers van dit blad liggen nog vele artikelen te wachten op publicatie. Natuurlijk kunt U altijd lid worden van deze vereniging; hierdoor steunt U de vereniging en verlicht U het vele werk en onderzoek.

www.webringreestdal.nl nieuwsbrief:
Helaas is dit medium al een tijdje niet meer verschenen. Toch willen wij u weer op de hoogte houden van aanpassingen en nieuwe bronnen. De nieuwsbrief zal ongeveer 1x per kwartaal verschijnen. U kunt zich hier aanmelden en hier afmelden. Een lege e-mail is voldoende.

we zien u graag terug op www.webringreestdal.nl