Het gebruik van het briefpapier:

Als je beeldscherm nog op een lage resolutie (bijv. 800x600) ingesteld staat is het raadzaam dat te veranderen om het briefpapier op de juiste manier te kunnen zien. Het briefpapier is gemaakt voor een schermresolutie van 1024x768 en hoger. Gebruik je een lagere resolutie dan kan het zijn dat je de boven- en onderkant van het briefpapier niet ziet. De gangbare resolutie is 1024x768 dus de meeste ontvangers zullen je toegestuurde briefpapier goed zien, maar het is natuurlijk leuker als je het zelf ook goed ziet! Om je resolutie te veranderen ga je naar START - INSTELLINGEN - CONFIGURATIESCHERM - BEELDSCHERM. Daar klik je op het tabblad INSTELLINGEN en zet het schuifje bij BEELDSCHERMRESOLUTIE op 1024x768. Dan OK. Vervolgens klikken op het tabblad VORMGEVING en bij TEKENGROOTTE zet je je letters groter. Dan OK.

 

Dan nu het downloaden van het briefpapier, dat doe je als volgt: Klik op het plaatje van het briefpapier wat je wilt gebruiken om het te downloaden. Eenmaal opgeslagen op je pc hoef je alleen maar op het EML-bestandje (envelopje) te klikken om te openen en het briefpapier is klaar voor gebruik.

 

******

How to use the stationery:

Just click on the image of the stationery you want to download and unzip it to your harddisk. The EML-file is ready to use in Outlook Express! The stationery is made for resolution 1024x768 and higher. If you use a lower resolution it's possible that you see some of the stationery not right (top and/or bottom of the picure's missing) Most of the people use a higher resolution so they see the stationery right but it's easier if you change your resolution in 1024x768. To do that go to START - SETTINGS - CONTROL PANEL - DISPLAY. Then click the SETTINGS-tab and change screenresolution into 1024x768. Click OK. Then click the APPEARANCE-tab and choose a bigger font. Click OK.