CHANTALíS BOODSCHAP

Omdat ik wilde weten of er iets anders was na dit leven zijn we bij meerdere mediums geweest maar hadden het gevoel dat ze ons maar wat vertelden.

Tot het moment dat ik toevallig op de site van nature-body-balance. terecht kwam.

Marion wilde niks van mij of Chantal weten,alleen 'n foto van ons.

Wat zij mij vertelde kon zij onmogelijk geweten hebben.

Ze vertelde dat Chantal 'n vlinder als tattoo had,

dat er dolfijntjes op haar kamer stonden,

hoe Chantal was gestorven en nog veel meer.

Kleine dingen die 'n vreemde nooit kon weten..

Chantal heeft in een van de chats die ik met Marion had, 'n gedichtje geschreven voor mij.

Ook kreeg ik met het eerste contact met Marion 'n brief van haar.

Enkele maanden na haar dood is ook de poes van Chantal overleden,dit deed ons erg veel pijn daar het het laatste was van Chantal wat leefde.

Enkele weken hierna had ik 'n consult met Marion,zij vertelde,zonder dat zij hier iets van af wist,dat Chantal niet alleen was maar dat er 'n poes bij haar was.

Dit was voor ons helemaal het bewijs dat er echt iets is na de dood.

Het is dan ook heel erg fijn om te weten dat het goed met haar gaat en dat ze niet alleen is.

Maar soms komt toch weer de twijfel en paniek over me.

Vooral met het mooie weer en als andere mensen plezier hebben,doet mijn hart zo'n pijn.

Chantal hield zo van de zon en water en ik had zo graag gewild dat zij er ook bij kon zijn en ervan genieten.Meestal laat ik niks merken maar mijn hart huilt.

Het is daarom ook zo fijn als ik soms via Marion weer even bij Chantal mag zijn.

Weer even bij mijn meisje.

Wilt U meer weten over Marion en natural body balance, klik dan op onderstaande link.

 

Natural body balance

terug naar boven

Bijna iedereen die mij kent zal dit raar in de oren klinken. De nuchtere Jolanda die met beide benen op de grond staat en die nu met wazige verhalen komt. Ja, toch is het zo. Er zijn hier in huis dingen gebeurd die normaal gewoon niet kunnen. Ik ben niet van plan dit uit te dragen of over te praten. Dit is iets, van en voor mijzelf en Chantal. Als iemand echt interesse heeft wil ik er wel over praten maar anders liever niet.

 

Het enige wat ik wel wil doen is op deze site een waarschuwing zetten, op verzoek van Chantal. Een waarschuwing voor allen die bezig zijn met drugs. Ook voor ouders maar vooral voor kinderen, tieners en jong volwassenen heb ik verschillen linken opgezocht die informatie geven over drugs.

Chantal begaf zich in dansgelegenheden waar ze vaak geconfronteerd werd met drugs. Het begint onschuldig maar eindigt vaak met grote problemen waar jong volwassenen vaak zelf niet meer uit kunnen komen.

Chantal heeft gevraagd vanuit gene zijde om hiervoor te waarschuwen. Drugs is iets waar veel geld in verdient wordt en dus een aantrekkelijk handeltje is. Deze mensen kijken niet of ze een medemens daardoor kapot maken maar daar telt alleen het geld.

Om aan het geld te komen (je hebt steeds opnieuw drugs nodig) gaan de jong volwassenen steeds verder hun grens verleggen.

De meisjes gaan vaak hun lichaam verkopen, de jongens proberen vaak zelf te gaan verkopen of stelen. Nu denkt iedereen, ja dat wisten we al. Ja en dat is ook zo, maar toch waarschuwt Chantal hiervoor. Het is nu haar taak geworden om jong volwassenen te waarschuwen. Honderden gaan hierdoor aan ten onder wat zo verschrikkelijk is, niet alleen voor zichzelf maar ook voor hun naasten. Ze gaan steeds dieper maar realiseren zich dat gewoon niet tot het te laat is.

Daarom deze waarschuwing en hopelijk heeft iemand iets aan een van deze links. Al redden we er maar 1 kind mee dan is deze site geslaagd.

drugsinfo

vragen over drugs

drugs pagina

drugs pagina

terug naar boven