Lieve Chantal, je overlijden heeft een verschrikkelijk impact gehad op mij en nog. Ben er een heel stuk rustiger van geworden en het heeft mijn kijk op de wereld ontzettend veranderd. Je was voor mij altijd een uitstap weg van de harde werkelijke wereld. Altijd fijn als we samen waren en ik heb veel steun aan je gehad toen ik het moeilijk had.


Ik heb je dit berichtje gestuurd, maar ik heb nooit meer iets van je teruggehoord, ik mis je zo.

29 februari 2004 15:44
Lieve Chantal,

Je zal dit nooit meer lezen. Ik dacht gisterochtend nog dat we weer eens gezellig op stap zouden gaan, was alweer zo lang geleden. Hoor ik 's middags het verschrikkelijke bericht over jou van Ronnie. Ik heb zojuist een
verhaaltje op het forum gezet. Hoop dat je dat wel mooi zal vinden, kijk maar even.

Kan het nog allemaal niet geloven meisje. Was altijd zo speciaal als we samen waren. Je was als een zusje voor me. Lekker gek doen enzo. Voel me zo vervelend nu. Maar het is het ergste voor jou natuurlijk. Nu ben je er niet meer en kun je nooit meer de dingen doen die je graag deed.

Ik mis je meisje, vind het zo jammer dat ik je niet meer gezien heb.
Laatste keer was in Schaik, weet je nog? Marco en Ronnie waren er ook nog bij.

Dag prinsesje, slaap zacht.

Mikel

 

Gisterochtend sms-de je me nog dat je een nieuwe auto had en langs wilde
komen dit weekend. Jij die kleine partyfreak die ik 2 jaar geleden leerde
kennen. Net 18 maar bijna alle goede feesten al bezocht. Ik antwoordde je
sms in de avond maar werd gebeld dat je me sms nooit zal kunnen lezen want
je bent er niet meer.
Chantal je was een kanjer en ik zal je missen op de feesten, thuis, strand
en onze telefoontjes/sms-jes op de meest rare tijden. Love you
en..........als je daar kan feesten dan ben je al druk bezig XXX

Orrie

 

 

Heb Chantal 3 jaar geleden na Heineken Fast Forward bij Orrie thuis ontmoet  Ze was toen met haar vriend langsgekomen om nog gezellig thuis nog wat na te feesten. Ze viel me gelijk al op vanwege haar levendige & bijdehande gedrag c.q. uitstraling. Vond dat Heerlijk om te zien.

Na enige tijd hoorde ik van Orfeo dat ze naar mij gevraagd had en vond dit erg fijn om te horen want vroeg ook naar haar. Is toen plotseling om mijn verjaardagsfeestje bij mij thuis langs gekomen en
heb haar toen beter leren kennen. Chantal, een slimme, vlotte, levendige, eigenzinnig, uitdagend, bijdehand
meisje die zich niet zomaar de les liet lezen. Geweldig. Zijn toen veel met elkaar gaan MSNnen en hebben op een feest in Rotterdam afgesproken om elkaar weer te zien. Hebben de hele nacht lekker gedansd ( wat ze natuurlijk geweldig kon ) en voor het eerst gezoend.


Met Kerst 2001 is zei weer naar Rijswijk gekomen om samen met mijn vrienden kerst te vieren.We hebben nooit echt een relatie gehad. We hadden alleen heel veel plezier met elkaar. We hadden veel gemeen en dachten over veel dingen hetzelfde. Komt waarschijnlijk omdat ik me ook veel met muziek bezig hou.
Ben al 12 jaar DJ en produceer mijn eigen muziek wat Chantal natuurlijk erg
interessant vond. Heb een studio met 3 keyboards, drumcomputer waar we veel lol mee hadden.
Harde dreun als bass maken ( waar ze gek op was. Hoe harder hoe beter ) en
op de keyboards spelen en gekdoen.

Chantal was ook altijd onderweg en druk met wat haar die nacht weer te wachten stond.Voor de rest was het echt een fantastisch mens waar ik ook zeker heel veel van heb geleerd.2 weken later werd ik op vrijdagmiddag door Orrie gebeld met het afschuuwelijke nieuw dat Chantal een dodelijk ongeluk had gemaakt. Vreselijk nieuws wat ik gewoon niet geloofde zoals dit bij
iedereen als een bom was ingeslagen

Groetjes chris

 

Chantal...

Ze was een bron van levenslust, vol energie.

Op de één of andere manier wist zij deze energie over te brengen aan diegene die in haar omgeving waren.
Haar enthousiasme zorgde ervoor dat je je goed voelde als je bij haar was.

Dit zal ik missen...

Ze waardeerde iedereen zoals men was, ook dat zal ik nooit vergeten. Dat is een eigenschap die maar weinig mensen hebben, en waar ik veel bewondering voor had.

Ze was speciaal en zo zal ik haar ook herinneren.

Janneke.

 

Het was ook een hele goede meid die dochter van u. Aangezien ik ook veel ouder ben (35 jaar) en veel bekenden heb in de partyscene kon ze altijd bij mij gratis entreekaartjes krijgen en hadden we kontakt op de meest rare tijden. Ze kon altijd komen en gaan. Dan was ze er even en dan ging ze weer.
Veel onderweg naar....ja naar wat..ik had het idee naar de volgende vrienden en vriendinnen. Zoveel mensen die haar kende en niemand die een hekel aan haar had. Ze wist ook heel goed wat ze wilde, ze kon drugs gebruiken, dansen, gek doen maar verloor de realiteit niet uit ogen door haar lichaam te verhuren of te verkopen wat natuurlijk veel gebeurd in de dansscene. Vele keren bij afscheid zei ik altijd....hee boerinneke pas je op jezelf, gordel om en neem je rust. Chantal was ook meer het maatje, zusje voor me. Leek wel
alsof het zo moest zijn en dat ze zoveel uit het leven moest halen.

Wat betreft wat ze vertelde over haar familie is dat haar moeder, U, die ik nog nooit had gezien een speciale plek in nam in haar leven. Vooral na een mindere periode die jullie hadden hadden kon ze heerlijk vertellen dat de relatie tussen haar en haar moeder nu heel goed was en dat ze dat wilde houden. Ronnie heb ik een paar keer gezien en het viel me op dat ze het zo goed met elkaar konden vinden. Zo kwamen ze weer eens voor een bliksembezoek langs in een autootje helemaal beschilderd, rare kleren aan en zouden ze
eventjes naar Berlijn rijden. Ik keek het zo aan en maakte me eigenlijk zorgen om ze maar ze keken ook zo zelfvertrouwd. ze waren op avontuur en gingen op reis. Was wel blij toen ze weer terug waren. Die maakten wat mee hoor nogmaals alsof ze alles eruit moesten halen want er was niet meer zoveel tijd.Toevallig was tijdens u zwangerschap ook mijn zus zwanger en uitgerekend op dezelfde dag. Ze was zo blij met Jason en ik met mijn kleine nichtje. Ze schelen enkele dagen trouwens. En over de nieuwe vriend van haar moeder dat
hij zo lief is voor haar moeder. Dat haar moeder weer zwanger was. Alsof ze zelf zwanger was zo blij.

Jolanda, ik zou nog hele stukken kunnen schrijven over Chantal en wie weet doe ik dat nog wel. De waarheid is dat het echt een kanjer was, een lieverd, altijd druk met iets en onderweg zijn, van dansen hield, van haar moeder en broertjes. Ik zag haar als mijn kleine zusje, mijn maatje. Haar bidbrentje staat op mijn kast en elke dag gaan de kaarsjes aan ernaast. Zal altijd in mijn hart blijven.

orrie
 

Wat me van Chantal het meest bij blijft is dat als je bij haar was alles goed was, ze liet je in je waarde. Heb veel lol met haar gehad, vooral in Bloemendaal. Daar gingen we 'ff' met z'n tweeen een frietje halen. Dit werd uiteindelijk een speurtocht van een aantal uur waarbij we hand in hand het hele strand afliepen. Iedereen bleek ons later te zoeken omdat we zo lang wegbleven. Of die keer dat we bij haar waren en ze kaassoufles ging maken. Vergat natuurlijk helemaal dat ze op het vuur stonden, de soufles waren gruwelijk aangebrand maar we hebben toch maar een stukje gegeten omdat ze ze met liefde had bereidt!
Succes en dikke kus Marsha

 

Ik kende Chantal nog niet zo heel erg lang. Wel van zien, ik kwam ook geregeld in The Site en ik zag haar vaak in Tilburg (Zino & Rixy).
Op een gegeven moment raak je toch aan de praat en zoek je elkaar op. Ik heb heel wat zondagen met haar op de parkeerplaats bij de Rixy zitten kletsen. Was altijd super gezellig. Chantal was, op een leuke manier, altijd super gek! Kon vreselijk met haar lachen.

Ik kan me nog herinneren dat ze in Zino naar me toe kwam rennen en vertelde dat jij zwanger was en dat ze er dus weer een broertje of zusje bij zou krijgen. Echt, ze was door dolle heen.

Zo herinner ik me Chantal dus. Lekker spontaan en altijd vrolijk.

 

In de tijd dat we vaak bij diana bleven slapen waren we hele morgens bezig met puzzels te maken in boekjes die ze altjd bij zich had. En dan lachen om de simpele woorden die daar vaak uit kwamen. In schaken was ze ook erg goed alleen kon ik dat niet, zou ze me een keertje leren zei ze nog. Haar cd-tje van missy elliot hebben we helemaal grijs gedraaid in die tijd, de rest werd er helemaal maf van!
En die keer dat ze een nieuw pakje had gekocht waar de broek ietsje te lang van was, werd in ene keer hup gewoon afgeknipt!!! Helaas was het zo'n pluche onderkant en wat was nu? het hele huis zat onder de pluisjes!!! overal vond je stukjes van chantal's broek!!! lachen natuurlijk alleen diana vond het iets minder.. Overal in huis vond je ook wel glittertjes want daar was ze ook dol op. En natuurlijk de dansjes dat iedereen met open mond stond te kijken! en dat ze op skeelers de rixy binnenkwam iedereen lachen!! zoveel leuke dingen om nooit meer te vergeten!! Het is en blijft gewoon een topmeid!!!! Veel sterkte en Veel liefs, Peggy

 

terug naar boven