WELKOM OP DE INTERNETSITE VAN DE FAMILIE ZANDIJK

 

In de familie Zandijk hebben we vier verschillende takken kunnen ontdekken. Ze staan in de linker kolom vermeld.


Tip: Hoe kun je snel een bepaalde persoon vinden in een rijstebrij van namen? Gebruik de optie Zoeken. In de gewenste tak geef je een zoekopdracht naar een frappante voornaam of de familienaam van de moeder. Zoeken op de naam Zandijk heeft weinig zin. Klik op Bewerken, daarna Zoeken, of gebruik de toetsen Ctrl+F. Voor het gemak staan de gezinshoofden vetblauw afgedrukt.

Op het internet is ook een verwijzing te vinden naar een zogenaamde stamboom van de familie Zandijk. Tegen betaling kun je van hun diensten gebruik maken. Met nadruk wil ik stellen dat ik hier niets mee te maken heb. Jaren geleden hebben we de proef op de som gedaan. Veel gegevens klopten totaal niet. Belangstellenden worden lekker gemaakt met een niet bestaand familiewapen. Mijn advies: ga hier niet op in. Het is pure geldklopperij.

Alle op/aanmerkingen en aanvullingen op de genealogie graag naar onderstaand e-mailadres. Heb je interesse in de Nieuwsbrief van de familie Zandijk? Stuur een e-mailtje en je wordt op de verzendlijst geplaatst. 

brievenbus.gif (7575 bytes)

mailto:cas.zandijk@online.nl

Kees Zandijk, Scherpenzeel