Welkom bij Acanthus Antiek

Acanthus Antiek is gestart in 1991 door Erik Nijman en is sinds 1995 gevestigd  aan de Dijkhofstraat 12a te Twello. U kunt ons vinden in Gelderland binnen de stedendriehoek Apeldoorn, Deventer en Zutphen. Wij zijn gespecialiseerd in meubel restauratie. Behoud van het oude karakter en leveren van kwaliteit voor een redelijke prijs staan hierbij voorop. Er wordt gewerkt met oude materialen en oude technieken. Ambachtelijk vakwerk in politoeren, patineren, fineren... enz.
Tevens maken wij meubels naar wens en kopen en verkopen antiek.

Openingstijden: ma tm vr van 9:00 tot 17:00  Buiten openingstijden op afspraak, 
b.g.g.: info@acanthus-antiek.nl, mobiel:
0654657103 
Acanthus Antiek is verhuisd naar Rijksstraatweg 72a, 7391MT Twello

.

 

Voorbeelden van onze werkzaamheden, rustiek hout design: hout-met-behoud.jimdosite.com

 

Losse delen en krimpschade herstellen, ontbrekende delen bijmaken
Fineerwerk en marketterie, parketterie
Versleten en verbleekte delen herstellen, met behoud van het oude uiterlijk, het patina
Lakken, politoer, bijenwas en lijnolie afwerking
Leer bureaubladen, vergulden
Deuren afhangen, gangbaar maken van laden
Hang en sluitwerk, beslag, bijmaken van ontbrekend beslag
Houtdraaien en snijwerk
Stofferen
Rieten webbing en biezenmatten
Schadeherstelwerk: brand- water- inbraak- en verhuisschade

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ontwerp en design meubels van oud en rustiek hout, objecten en andere voorwerpen en artikelen. Van pallets sloophout drijfhout, naar wens gemaakt en in overleg. Voor zen yoga meditatie ying yang. 
Acanthus Antiek is verhuisd naar Rijksstraatweg 72a, 7391MT Twello, op de grens van de provincie Gelderland en Overijsel. Het oude ambacht van antiekrestauratie en meubelmakerij, kwaliteit en oude technieken en materialen. Dit in Twello Voorst Terwolde Schalkhaar Colmschate Brummen Gorssel Epse Joppe Teuge Wilp Vaassen en Epe. Meubels van mahonie eiken beuken grenen en andere houtsoorten.
Een kabinet linnenkast tafel stoel commode bank en kast uit het tijdperk Empire Biedermeier Art Deco Jugendstiel Barok Renaissance worden weer in perfecte staat hersteld met behoud van het oude uiterlijk, het patina. Een degelijk voordelig en goedkoop adres met een uitstekende prijs kwaliteit verhouding. Ook voor de regio Amsterdam Utrecht Nijmegen Den Haag Bloemendaal Wassenaar Zwolle Doetinchem en Arnhem. Werkzaamheden als kaal maken schuren en lakken en opnieuw kleur afwerken van o.a. tafelbladen enz. Wij werken voor groene gerenomeerde ecologische zaken zoals het Olde Geveltje Christien en Herman ten Dam Melenhorst de Roode Hoeve Arie Keurhorst en Hofstede Laren Diepenveen Olst Vorden Lochem Rijssen Raalte Enschede Hengelo Almelo en Holten.
Kortom het adres voor groen en duurzame reparatie en duurzaam repareren van uw antieke meubel en meubelen en voor inkoop en verkoop vanuit onze winkel annex showroom en webwinkel.